Om Testseksjon.no

Testseksjon er en norsk forbrukerguide som ble stiftet i 2019. Vi ønsker å råde de norske forbrukerne om hvilke produkter de skal velge. Vi har et helt spesielt oppdrag om å forfatte tester innenfor et mangfold av forskjellige produktkategorier ut ifra eksperttester og brukeranmeldelser. Formålet med dette er at det skal være nemt og overskuelig for våre brukere å finne en oversikt over de beste produktene ut ifra forskjellige kilder. Dermed kan vi presentere våre brukere for noen av de beste produktene på markedet innenfor hver enkelt produktkategori.

Det er naturligvis også ensbetydende med at du har mulighet for å finne en lang rekke av innlegg skrevet ut ifra profesjonelle tester som befinner seg innenfor et stort mangfold av forskjellige produktkategorier. Idéen bak Testseksjon er å kunne nå ut så bredt som overhodet mulig og dermed også kunne omfavne så mange forskjellige produktkategorier som mulig. Derfor utvides også siden jevnlig med nye kategorier og det blir dessuten også jevnlig publisert nye artikler.

Hos Testseksjon har vi et veldig enkelt mål: vi ønsker å gjøre det lettere for deg som forbruker å danne deg et overblikk over hvilke produkter på markedet som er de beste og som du dermed bør holde ekstra godt øye med. Det betyr også at vi ønsker å kunne bidra til at du som forbruker har de beste forutsetningene for å kunne treffe et trygt og sikkert valg, enten om du skal finne en ny løvsuger, regulerbar seng, robotplenklipper eller en ny printer. Vi peker ut de beste produktene sp du kan velge nettopp det produktet som er best for deg. I tillegg kan du trygt og sikkert handle hos de forhandlere som vi henviser til. Vi samarbeider nemlig utelukkende med sikre og anerkjente nettbutikker.

Hvordan jobber vi hos Testeseksjon?

Vi gjør et dyptgående researcharbeid og velger blant annet produkter som er ‘best i test’ hos andre forbrukerorganisasjoner. Herunder Forbrukerrådet TÆNK. Det er også ensbetydende med at du kan være sikker på at de produktene som er valgt ut til våre tester også representerer noen av de beste produktene innenfor hver enkelt kategori. Hvert enkelt produkt som er representert her på Testseksjon.no har enten gjort seg bemerket ved å gjøre det bra hos diverse testpaneler eller ved å være nordmennenes foretrukne produkter i brukeranmeldelser. Vi investerer mye tid i hver enkelt test, da det ikke bare brukes lang tid på å sikre at forfatningen er av høyeste kvalitet, men samtidig bruker vi også lang tid på å velge ut de produktene som bør representeres i hver enkelt test. Normalt finner du mellom 5 og 10 forskjellige produkter i hver av artiklene, som alle sammen er blant de beste produktene på markedet – og derfor finner du helt sikkert også noe som harmonerer godt med både dine krav og dine preferanser. Vi prøver alltid å finne et nyansert og bredt utvalg av gode produkter i hver guide, så det er noe for alle. Det er viktig å understreke at vi hos Testseksjon.no ikke fysisk tester de ulike produktene som vi anbefaler i guidene våre, men at diverse produkter er utvalgt på grunnlag av grundig research og ofte produkter som er blitt testet fysisk av andre og for eksempel blitt kåret som ‘best i test’.

Testseksjon.no er reklamefinansiert

På Testseksjon.no har vi ikke lyst til å ødelegge leseropplevelsen med å klistre hele hjemmesiden til med annonser og reklamebannere. Det har aldri vært noe for oss og det er heller ikke noe vi har intensjoner om å begynne med. Derfor skal du ikke være redd for at du kommer til å få din leseropplevelse ødelagt av irriterende bannere og reklamer hos oss.

Du har garantert lagt merke til at vi henviser til en rekke forhandlere på nettet i de forskjellige artiklene våre. Vi jobber mye med å kunne finne de bestem billigste og mest troverdige forhandlere på nettet. Kjøper du via en av våre lenker så vil det – i hvert fall i de tilfeller hvor vi har en avtale med forhandleren – komme en liten kompensasjon til oss. Denne inntekten er med på å kunne vedlikeholde Testseksjon.no

Bak Testseksjon.no

Testseksjon.no eies og drives av den danske bedriften Adlab ApS (CVR: 38429604) som står bak flere sammenligningssider til fordel for forbrukere når de skal investere i forskjellige produkter. Du finner også Testseksjon i Danmark og Sverige:

Ikke hold igjen hvis du har spørsmål eller kommentarer: Uansett hva du har av spørsmål til noe av innholdet vårt eller om du vil knytte en kommentar til noen av innleggene våre, så skal du være mer enn velkommen til å ta kontakt med oss. Det letteste er å kontakte oss via vår kontaktside. Vi forsøker å svare på alle henvendelser innenfor 24 timer.

    Ditt navn (skal utfylles)

    Din e-mail (skal utfylles)

    Emne

    Din melding