Beste kaffemaskin med kvern – Se vår oversikt over de beste kaffetraktere med kvern

0

Hvis du leter etter en god kaffemaskin med kvern, så er dette en god side å starte på.

I denne artikkelen ser vi nemlig nærmere på ulike tester foretatt av medier og eksperter i inn og utland slik at du kan se hvilke kaffemaskiner med kvern som utmerker seg.

Testene vi bruker som grunnlag for artikkelen er blant annet hentet fra det danske forbrukerrådet «Tænk», det svenske forbrukerrådet «Råd & Rön» og den engelske avisen «The Guardian», i tillegg til forbrukernettsidene Trustedreviews.com og Goodhousekeeping.co.uk.

Hvis du gjerne vil se nærmere på de forskjellige testene, har vi laget en liste med lenker til de ulike testene og anmeldelsene nederst på siden.

ForhandlerModellPris 
DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB3.999,-
Siemens EQ. 3 S3003.990,-
DeLonghi ECAM 350.155.195,-
Philips HD8821/013.652,-
Smarter Coffe WiFi kaffemaskin2.211,-
Jura E811.752,-

«DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.B» – en helautomatisk kaffemaskin med kvern

Fordeler med «DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.B»:

 • Helautomatisk
 • Mange funksjoner som er lette å betjene
 • Stor kapasitet
 • Integrert kaffekvern
helautomatisk kaffemaskin med kvern

Denne modellen har blitt testet hos den britiske kaffebloggen CoffeTeaClub.co.uk, og resultatet var 4,6 av 5 mulige stjerner. Det er en espressomaskin som stort sett har alt som skal til for å kunne brygge ulike typer kaffe.

En kaffemaskin som selv maler hele bønner

«DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.B» er en helautomatisk maskin som mer eller mindre klarer hele bryggeprosessen selv.

Den kommer både med en melkeskummer og en kaffekvern, og de nykvernede bønnene gir en kaffe som er så fersk som mulig.

Bønnene oppbevares i bønnebeholderen, og aromaen holdes helt fersk til bønnene kvernes. Man kan også bruke forhåndsmalt kaffe hvis man ønsker det. Den medfølgende melkeskummeren øker allsidigheten til maskinen siden man dermed kan brygge kaffetyper med melk.

Enkel og allsidig

Delonghi er en av de største og mest fremtredende og på markedet for kaffemaskiner. De har alltid vært kjente for å lage effektive og robuste produkter til kaffeentusiaster, noe som selvfølgelig også er tilfellet med «DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.B».

Maskinen tilbyr en fantastisk allsidighet med fokus på det enkle, uansett hvilken type kaffe du vil ha. Valgmulighetene er mange, men med denne modellen er det enkelt å få akkurat den typen du vil ha.

«DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.B» er en relativt romslig modell med stor kapasitet til både vann og bønner. Disse ligger på henholdsvis 1,8 l og 250 g, noe som burde være nok for de fleste.

Anmeldelser og anbefalinger

4,6 av 5 stjerner hos den britiske kaffebloggen CoffeeTeaClub.co.uk.


«Siemens EQ. 3 S300» – brukervennlig kaffetrakter med kvern

Fordeler med «Siemens EQ. 3 S300»:

 • Helautomatisk
 • «Milk Perfect»-melkeskummer
 • «Senso Flow»-system for perfekt temperatur
 • «One Touch»-funksjon
kaffetrakter med kvern

«Siemens EQ. 3 S300» har blitt grundig testet av tyske eksperter på utvalgte parametre som evner innen kaffebrygging, funksjoner og brukervennlighet. Dette er en kaffemaskin som utmerker seg positivt på alle områdene, og får derfor flotte kommentarer og høye poengsummer.

Helautomatisk og brukervennlig

«Siemens EQ. 3 S300» er en helautomatisk espressomaskin med mange funksjoner og tekniske innretninger. Det høres kanskje ut som en komplisert maskin, men den er tross alt særdeles brukervennlig. Men det er ingen tvil om at den passer best til kaffeentusiasten som vil ha et produkt som kan mange ting.

Kaffemaskinen har både kvern og melkeskummer, og kan male bønnene selv og brygge kaffetyper med og uten melk. Dessuten er den utstyrt med det innovative varmesystemet «Sense Flow» som sørger for rask oppvarming og fast temperatur.

Designet er kompakt, men den er allikevel romslig. Vannbeholderen kan romme 1,4 liter og bønnebeholderen 250 gram.

Perfekt malte bønner og skum

«Siemens EQ. 3 S300» er en kaffemaskin som maler hele bønner med en såkalt «Ceram Drive»-kaffekvern.

Den keramiske kvernen sørger for en stillegående og slitasjefri prosess, og har fem forskjellige innstillinger, slik at du selv kan bestemme hvor fint eller grovt bønnene skal males. Modellen kommer med «One Touch»-funksjon, og alt du trenger å gjøre er å trykke på en enkel knapp for å få den kaffen du gjerne vil ha.

LES OGSÅ: Melkeskummer test – Test av elektriske melkeskummere

«Siemens EQ. 3 S300» dessuten utstyrt med en «Milk Perfect»-melkeskummer som sørger for helt riktig temperatur og konsistens.

Ekspertene fremhever også «Siemens EQ. 3 S300» for å være svært solid og med nye og gode funksjoner. En av disse funksjonene er det tidligere nevnte systemet som brukes til melkeskumming.

Det er flere valgmuligheter, og uansett hvilken type skum man velger blir resultatet veldig godt. Den roses også for det aller viktigste, nemlig at den brygger god kaffe.

Anmeldelser og anbefalinger

4,5 av 5 stjerner hos den tyske kaffesiden Coffeeness.de, og anbefalt av den anerkjente tyske avisen «Frankfurter Allgemeine».


«DeLonghi ECAM 350.15» – kaffetrakter med kvern i høy kvalitet

Fordeler med «DeLonghi ECAM 350.15»:

 • Helautomatisk espressomaskin
 • Med kaffekvern og melkeskummer
 • Automatisk skyllefunksjon som renser maskinen
 • Minnefunksjon
Beste kaffemaskin med kvern

«DeLonghi ECAM 350.15» er helautomatisk, og er det perfekte valget for kaffeentusiasten som helst vil at maskinen tar seg av alt arbeidet.

DeLonghi er kjent for sine kvalitetsprodukter, og denne maskinen er intet unntak. Den er utstyrt med en minnefunksjon slik at maskinen kan huske de siste innstillingene. Det er en enkel maskin som med få trykk sørger for å gi deg akkurat den kaffen du helst vil ha.

Kaffemaskin med kvern og melkeskummer

«DeLonghi ECAM 350.15» er utstyrt med både kaffekvern og melkeskummer. Den gode kvernen er designet til å kunne male bøndene så grovt eller fint som man foretrekker, og lager dessuten minst mulig søl.

Den store bønnebeholderen på 250 gram sørger for at bønnene bevarer aromaen. Modellen får også gode anmeldelser for melkeskummeren, og resultatet blir både fløyelsmykt og høyt.

Passer seg selv

«DeLonghi ECAM 350.15» skrur seg automatisk av etter en viss tid uten bruk. Den har også en automatisk skyllefunksjon som renser maskinen for gammel kaffe og gammel melk. Dette er særdeles viktig siden gammel melk er uhygienisk og en skitten maskin vil kunne være med på å gi de neste koppene med kaffe en dårlig smak.

«DeLonghi ECAM 350.15» er med andre ord en helautomatisk espressomaskin som er veldig god til å passe på seg selv, og ikke minst kaffeentusiasten.

Anmeldelser og anbefalinger

Toppkarakter hos det svenske forbrukerrådet «Råd & Rön».


«Philips HD8821/01» – en kaffemaskin med kvern fra Philips

Fordeler med «Philips HD8821/01»:

 • Lett å rengjøre
 • Kaffekvern og melkeskummer
 • Minnefunksjon
 • Vannbeholder på 1,8 liter og bønnebeholder på 250 gram
billig kaffemaskin med kvern

«Philips HD8821/01» gjør alt arbeidet for deg. Det er en helautomatisk espressomaskin som passer perfekt til kaffeelskeren som ikke er en desidert nerd, men som fortsatt gjerne vil drikke god kaffe og være med på de seneste kaffetrendene. Den er utrolig enkel å betjene, og du får den kaffen du helst vil ha med få trykk.

LES OGSÅ: Robotgressklipper test – Her er testenes vinnere

Du behøver heller ikke å tenke på å hele tiden måtte fylle på med kaffebønner eller vann siden vannbeholderen har en kapasitet på 1,8 liter og bønnebeholderen kan romme 250 gram.

Philips kaffemaskin med kvern og melkeskummer

«Philips HD8821/01» er en kaffemaskin med melkeskummer og kvern. Du får med andre ord alt det du trenger for å oppnå en ekte «barista»-følelse der hjemme.

Kaffekvernen kan justeres slik at den kverner bønnene akkurat slik du vil ha dem, og med melkeskummeren kan du lage et knitrende skum med små bobler som holder det fyldig.

«Philips HD8821/01» er også utstyrt med en minnefunksjon slik at maskinen kan huske favorittinnstillingene dine.

Lett å rengjøre

Hvis en kaffemaskin er vanskelig og slitsom å rengjøre, så bruker man den ikke så ofte – uansett hvor god kaffe den lager.

«Philips HD8821/01» er heldigvis lett å rengjøre, og er utstyrt med et automatisk skylle- og avkalkningsprogram. Du kan dessuten ta av selve bryggeenheten, vannbeholderen og filteret og selv gi delene en ekstra omgang i ny og ne.

Delene er både enkle å ta av og sette på plass igjen. Denne enkelheten er noe av det som kjennetegner denne kaffemaskinen. Den har et spesialdesignet kontrollpanel som er enkelt å bruke, og det er kun få knapper man skal lære seg.

Anmeldelser og anbefalinger

Testvinner hos det danske forbrukerrådet «Tænk» og toppkarakter hos det svenske forbrukerrådet «Råd & Rön».


Kaffemaskinen «Smarter Coffe WiFi» – en kaffemaskin med nytenkende teknologi

Fordeler med kaffemaskinen «Smarter Coffe WiFi»:

 • Utskiftbare fargepanel i 3 forskjellige farger
 • Brygg kaffe via mobilen med WiFi
 • Bryggetid på 15 minutter
kaffemaskin med kvern tilbud

Med denne kaffemaskinen med kvern har du virkelig tatt steget inn i fremtiden. Kaffemaskinen «Smarter Coffe WiFi» er nemlig verdens første kaffemaskin med «WiFi»-kvern og «WiFi»-brygging. Den har blitt testet av to ulike britiske ekspertpaneler, og begge liker maskinen på grunn av den gode kaffen og den nytenkende teknologien.

Avansert og tradisjonell på samme tid

Selv om kaffemaskinen «Smarter Coffe WiFi» benytter seg av nytenkende teknologi, så er det en helt enkel kaffemaskin. Den tilbyr en ukomplisert bryggingsmetode som egentlig står i sterk kontrast til de avanserte modellene ellers her på siden. Det er altså likevel spesielt ett punkt den skiller seg ut på, og det er det teknologiske området.

Den styres ved hjelp av WiFi, og du kan stille inn, brygge og styre maskinen uansett hvor du befinner deg i hjemmet.

Frisk kaffe når du våkner

Kaffemaskinen «Smarter Coffe WiFi» er designet som en slags intelligent assistent. Den skal være med på å gjøre hverdagen lettere for forbrukeren, for eksempel om morgenen hvor man kan brygge kaffen slik at den er drikkeklar når man våkner.

Maskinen bruker omtrent 15 minutter på å brygge kaffe, men man kan alltids justere og styre bryggingen litt slik at den passer perfekt inn i tidsskjemaet.

Laget for å brukes ofte

Kaffemaskinen Smarter Coffe WiFi er ikke laget som en morsom dings man kan ha stående på kjøkkenbenken uten å bli brukt særlig mye.

Den er laget for å brukes mye hver eneste dag. Den avanserte teknologien modellen er utstyrt med beskyttes nemlig av en sterk stålkledning i rustfritt stål.

LES OGSÅ: Test av kontinentalsenger – Finn den beste kontinentalsengen her

Hvis du ikke liker fargen kaffemaskinen har, eller du har lyst til å prøve noe nytt, så kan du tilpasse kaffemaskinen med utskiftbare fargepaneler i svart, rødt og kremhvitt. Disse fargepanelene følger selvfølgelig med.

Kaffemaskinen «Smarter Coffe WiFi» kommer dessuten med en integrert kaffekvern, en glasskanne og en vannbeholder med en kapasitet på 1,5 liter vann.

Anmeldelser og anbefalinger

3 stjerner av 5 mulige hos britiske Expertreviews.co.uk og anbefalt av den britiske avisen «The Evening Standard».


«Jura E8» – en nesten perfekt kaffemaskin med kvern

Fordeler med «Jura E8»:

 • «Aroma G3»-kaffekvern som gir 60 % mindre kaffegrut
 • Intelligent «Claris Smart»-filter
 • Innebygd melkeskummingsfunksjon
 • Kan styres via mobilen
 • «Pulse Extraction Process» som gir en mer intens smak
best i test kaffemaskin med kvern

Både det svenske og det danske forbrukerrådet ble imponert over denne kaffemaskinen. Det er en teknologisk avansert espressomaskin og er den største modellen i «Jura E»-serien.

Alltid frisk kaffe

«Jura E8» har mange funksjoner og innstillinger. Det aller meste klares på maskinen, og et godt råd er å starte med å male dine egne bønner i den medfølgende kaffekvernen.

Det er faktisk ikke en hvilken som helst kaffekvern, men rettere sagt den nye «Aroma G3»-kvernen som etterlater 60 % mindre kaffegrut i kvernen enn tidligere modeller. Dette er overhodet ikke likegyldig, og betyr at man alltid er sikret nykvernet kaffe uansett om man nettopp har fylt opp beholderen med nye bønner eller man bruker de siste.

Mange valgmuligheter

«Jura E8» gir deg valget mellom hele 12 forskjellige produktvalg. Det betyr at alle kan få sin favoritt, uansett om det er snakk om en macchiato, espresso eller cappuccino.

Det hele foregår veldig enkelt, og med kun ett enkelt trykk på frontpanelet begynner maskinen å brygge favorittdrikken. Maskinen lager dessuten melkeskum som blir både høyt, kremete og velsmakende.

Kaffe med mer smak

«Jura E8» er som sagt en avansert kaffemaskin, og du kan for eksempel styre bryggingen på mobilen ved å bruke appen «Jura Smart Connect».

Dessuten har den et smart filter som heter «Claris Smart Filter». Filteret har en chip som kommuniserer med maskinen slik at den vedlikeholder seg selv når det er på tide å gjøre det. Bryggemetoden er også basert på den nyeste teknologien, og fungerer via «Pulse Extraction Process» (PEP).

Denne prosessen gjør at vannet pumpes gjennom kaffen med små, hurtige pulseringer, noe som fører til at det trekkes mer aroma ut av bønnene og kaffen får en mer intens smak.

Anmeldelser og anbefalinger

Testvinner hos det danske forbrukerrådet «Tænk» og toppkarakter hos det svenske forbrukerrådet «Råd & Rön».


Kilder

Leave A Reply