Beste kaffemaskin med kvern – Se vår oversikt over de beste kaffetraktere med kvern

0

Hvis du leter etter en god kaffemaskin med kvern, så er dette en god side å starte på.

I denne artikkelen ser vi nemlig nærmere på ulike tester foretatt av medier og eksperter i inn og utland slik at du kan se hvilke kaffemaskin med kvern som utmerker seg.

Testene vi bruker som grunnlag for artikkelen er blant annet hentet fra det danske forbrukerrådet «Tænk», det svenske forbrukerrådet «Råd & Rön» og den engelske avisen «The Guardian», i tillegg til forbrukernettsidene Trustedreviews.com og Goodhousekeeping.co.uk.

Hvis du gjerne vil se nærmere på de forskjellige testene, har vi laget en liste med lenker til de ulike testene og anmeldelsene nederst på siden.

Det er ikke alltid så lett å finne frem til det produktet som passer deg best. Spesielt ikke når det florerer av «best i test»-artikler, da kan det være vanskelig å danne seg et overblikk. Er du på utkikk etter den helt perfekte kaffemaskinen med kvern? Vi guider deg igjennom markedet, så du kan se hvilke produkter som scorer høyest på best i test. Vi hjelper deg med å finne de beste kaffemaskinene med kvern, slik at du kan treffe det riktige valget for deg.

Beste kaffemaskin med kvern

Philips Grind & Brew

 • Justering av kaffens styrke
 • Dryppstopp-funksjon
 • Tidsinnstilling og hold-varm-tid
Beste kvern med melkeskummer

Siemens EQ.9 s300

 • 9 justeringer av kaffestyrken
 • Mulighet for å lagre profiler
 • Bråker mindre
Beste helautomatisk kaffekvern

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.B

 • Mange funksjoner som er lette å betjene
 • Stor kapasitet
 • Integrert kaffekvern

«DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.B» – en helautomatisk kaffemaskin med kvern

Fordeler med «DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.B»:

 • Helautomatisk
 • Mange funksjoner som er lette å betjene
 • Stor kapasitet
 • Integrert kaffekvern
helautomatisk kaffemaskin med kvern
Forhandler
Pris
Les mere
Sett til
3.990 kr.
Sett til
3.990 kr.
Sett til
3.990 kr.

Denne modellen har blitt testet hos den britiske kaffebloggen CoffeTeaClub.co.uk, og resultatet var 4,6 av 5 mulige stjerner. Det er en espressomaskin som stort sett har alt som skal til for å kunne brygge ulike typer kaffe.

En kaffemaskin som selv maler hele bønner

«DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.B» er en helautomatisk maskin som mer eller mindre klarer hele bryggeprosessen selv.

Den kommer både med en melkeskummer og en kaffekvern, og de nykvernede bønnene gir en kaffe som er så fersk som mulig.

Bønnene oppbevares i bønnebeholderen, og aromaen holdes helt fersk til bønnene kvernes. Man kan også bruke forhåndsmalt kaffe hvis man ønsker det. Den medfølgende melkeskummeren øker allsidigheten til maskinen siden man dermed kan brygge kaffetyper med melk.

Enkel og allsidig

Delonghi er en av de største og mest fremtredende og på markedet for kaffemaskiner. De har alltid vært kjente for å lage effektive og robuste produkter til kaffeentusiaster, noe som selvfølgelig også er tilfellet med «DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.B».

Maskinen tilbyr en fantastisk allsidighet med fokus på det enkle, uansett hvilken type kaffe du vil ha. Valgmulighetene er mange, men med denne modellen er det enkelt å få akkurat den typen du vil ha.

«DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.B» er en relativt romslig modell med stor kapasitet til både vann og bønner. Disse ligger på henholdsvis 1,8 l og 250 g, noe som burde være nok for de fleste.

Anmeldelser og anbefalinger

4,6 av 5 stjerner hos den britiske kaffebloggen CoffeeTeaClub.co.uk.


Philips kaffemaskin med kvern – Philips Grind & Brew

Fordeler med «Philips Grind & Brew»:

 • Todelt beholder med lokk så bønnene holder seg friske
 • Justering av kaffens styrke
 • Dryppstopp-funksjon
 • Tidsinnstilling og hold-varm-tid
Forhandler
Pris
Les mere
Sett til
1.733 kr.

Philips kaffemaskin med kvern er alt du trenger for å brygge en god kopp kaffe om morgenen. Kaffetrakteren har et moderne utseende og har flotte buede linjer i sitt design. Den er intuitiv å håndtere og veldig brukervennlig. Phillips Grind & Brew, er en av de mest populære kaffetrakterne i sitt slag. Den har scoret særdeles høyt på den svenske forbrukersiden Råd & Rön.

Automatisk kaffemaskin med kvern

Den integrerte bønnekvernen, gjør at du får en friskmalt kaffe hver eneste dag. Kvernen er av typen konisk, kontra de flate kvernsteinene, – som betyr at kverningsflaten er langt større. Det betyr at kverningen er raskere, fordi det kreves langt færre rotasjoner for å male bønnene. Dette gjør heldigvis også at kaffekvernen på kaffemaskinen bråker litt mindre – som er en deilig bonus når man akkurat har våknet en mandagsmorgen. Dessuten kan man velge å bruke formalt kaffe i Philips kaffemaskin med kvern, til de gangene hvor det er mest praktisk. Du deaktiverer bare kvernen, og legger kaffen i filteret. Det er så smart med automatisk kaffemaskin med kvern

Beholder med lokk til friskere bønner i din kaffemaskin med kvern

Bønner skal oppbevares i tørre omgivelser – og i Philips kaffemaskin med kvern, har utviklerne virkelig tenkt over hvordan du får en så enkel hverdag som mulig. I stedet for å hente posen med bønnene, bruke både en måleskje og vekt, før du har fått satt kaffen i gang – kan du bare ha bønnene rett i beholderen på kaffetrakteren. Du trykker på knappen, og kaffen blir kvernet rett opp i kaffefilteret. Enklere kan det nærmest ikke bli.

Fleksible innstillinger med Philips kaffemaskin med kvern

Denne kaffemaskinen er best i test fordi den har så mange andre innstillinger enn bare kaffekvernen. Bortsett fra dryppstopp-funksjonen, som de fleste kaffetraktere har fått med tiden, har Philips kaffemaskin med kvern en innebygget tidsinnstilling. Drømmer du noen ganger om å våkne opp til en friskbrygget kopp kaffe? Det kan Phillips Grind & Brew ordne til deg. Klargjør kaffetrakteren for eksempel før du legger deg til å sove – still inn klokkeslettet – og vips, friskbrygget kaffe om morgenen!

Kaffemaskin med kvern og melkeskummer – Siemens TI903209RW (S300)

Fordeler med «Siemens EQ. 3 S300»:

 • 9 justeringer av kaffestyrken
 • Mulighet for å lagre profiler
 • Calc´nClean og autoMilk Clean
 • Bråker mindre
Forhandler
Pris
Les mere
Sett til
12.758 kr.

Denne helautomatiske espressomaskinen, er virkelig en av de beste på markedet. Det er den minste i Siemens EQ.9 serie, som gjør at den er mer tilpasset et hverdagsliv, men uten at det går på bekostning av kvalitet og antall funksjoner. Både KitchenOne og det danske forbrukerrådet Tænk, har gitt denne kaffemaskin med kvern og melkeskummer gode anmeldelser i tester og vurderinger. Det som er unikt med akkurat denne kaffemaskinen, er at den er mer kompakt enn de fleste andre espressomaskiner, og at den derfor er som skapt til de som vil ha en god kopp espresso – men uten å måtte bruke mye tid på det.

Automatisk kaffemaskin med kvern

Siemens S300 er den minste av slaget, men den er fortsatt helautomatisk og har alle funksjonene man ønsker seg i en god kaffemaskin med kvern og melkeskummer. Det vil si at alle funksjonene på maskinen er helt automatiske, og det gjelder alt fra selve kverningen av kaffen, bryggingen og til rengjøringen.
Kaffemaskinen har den innovative aroma Double Shot, som faktisk sørger for at espresso bønnen når sitt fulle potensiale. Ved å ha to male- og bryggeprosesser sørger Siemens S300 for at du slipper bitre ettersmaker og dårlig aroma.

Rensesystemer for å unngå dårlig lukt

Maskinen rengjør faktisk seg selv – i alle krinker og kroker man kunne tenke seg. Mange bekymrer seg også for å ha melk liggende i kaffemaskinen, da man kan være redd for at den skal bli sur og lukte. I Siemens S300 har maskinen en rengjøringsfunksjon som automatisk renser melk ut av rørene og beholderen – slik at du ikke trenger å huske på en rutinert rengjøring av maskinen. singlePortion® Cleaning sørger for at alle ledninger og rør tilknyttet til vannbeholderen er helt rene – slik at også din kaffekopp blir hygienisk. Du trenger derfor ikke å tenke på at vannet er i beholderen for lenge, fordi vannet renser seg selv.

Dette er virkelig en kaffemaskin med kvern og melkeskummer for deg som trenger en fullautomatisk espressomaskin, som ikke bare gjør jobben for deg – men sørger for at kaffen smaker av toppkvalitet hver eneste gang.

LES OGSÅ: Melkeskummer test – Test av elektriske melkeskummere

Anmeldelser og anbefalinger

4,5 av 5 stjerner hos den tyske kaffesiden Coffeeness.de, og anbefalt av den anerkjente tyske avisen «Frankfurter Allgemeine».


«DeLonghi ECAM 350.15» – kaffetrakter med kvern i høy kvalitet

Fordeler med «DeLonghi ECAM 350.15»:

 • Helautomatisk espressomaskin
 • Med kaffekvern og melkeskummer
 • Automatisk skyllefunksjon som renser maskinen
 • Minnefunksjon
Beste kaffemaskin med kvern
Forhandler
Pris
Les mere
Sett til
4.769 kr.
Sett til
4.769 kr.
Sett til
4.769 kr.

«DeLonghi ECAM 350.15» er helautomatisk, og er det perfekte valget for kaffeentusiasten som helst vil at maskinen tar seg av alt arbeidet.

DeLonghi er kjent for sine kvalitetsprodukter, og denne maskinen er intet unntak. Den er utstyrt med en minnefunksjon slik at maskinen kan huske de siste innstillingene. Det er en enkel maskin som med få trykk sørger for å gi deg akkurat den kaffen du helst vil ha.

Kaffemaskin med kvern og melkeskummer

«DeLonghi ECAM 350.15» er utstyrt med både kaffekvern og melkeskummer. Den gode kvernen er designet til å kunne male bøndene så grovt eller fint som man foretrekker, og lager dessuten minst mulig søl.

Den store bønnebeholderen på 250 gram sørger for at bønnene bevarer aromaen. Modellen får også gode anmeldelser for melkeskummeren, og resultatet blir både fløyelsmykt og høyt.

Passer seg selv

«DeLonghi ECAM 350.15» skrur seg automatisk av etter en viss tid uten bruk. Den har også en automatisk skyllefunksjon som renser maskinen for gammel kaffe og gammel melk. Dette er særdeles viktig siden gammel melk er uhygienisk og en skitten maskin vil kunne være med på å gi de neste koppene med kaffe en dårlig smak.

«DeLonghi ECAM 350.15» er med andre ord en helautomatisk espressomaskin som er veldig god til å passe på seg selv, og ikke minst kaffeentusiasten.

Anmeldelser og anbefalinger

Toppkarakter hos det svenske forbrukerrådet «Råd & Rön».


Automatisk kaffemaskin – DeLonghi Kaffemaskin ECAM 21.117.B

Fordeler med kaffemaskinen «DeLonghi Kaffemaskin ECAM»:

 • Kompakt format 
 • Renseprogram 
 • Temperaturjustering 
 • Melkeskummer
Forhandler
Pris
Les mere
Sett til
3.406 kr.
Sett til
3.554 kr.

Test kaffemaskin med kvern – Gastroback

Fordeler med «Gastroback»:

 • Vannbeholder til 1,5 liter vann.
 • Beholder til bønner 
 • 8 innstillinger på kvernen 
 • Innebygd tidskontroll 
 • Permanent filter
Forhandler
Pris
Les mere
Sett til
1.646 kr.

Det ligger kanskje i ordet, men med denne kaffemaskinen med kvern, er du sikker på å få en helt unik gastronomisk opplevelse, hver dag i din kaffekopp. Gastroback har lang erfaring med å produsere pålitelige og velrennomerte kaffetraktere og espressomaskiner. Den er utstyrt med en elegant skjerm hvor du enkelt kan styre kaffetrakteren og kvernen ved hjelp av få tastetrykk. Gastroback har nemlig ikke alle disse utdaterte knappene og dreiehjulene, og er derfor enkel å sette i sving med å lage kaffe.

Kaffemaskin med kvern test – testvinner

Denne kaffemaskinen kommer ofte ut som seierherren på diverse best i test-artikler, både innenlands og utenlands. Her kan du lese om mer Gastroback, som gikk av med seieren. En av funksjonene som settes pris på med Gastroback er at kaffemaskinen ikke bare har en kvern, men også en innebygget termokanne. Dette er en kjempepraktisk funksjon til når du for eksempel har kaffegjester, eller skal ut på altanen for å nyte en kopp eller to.

Tidsstyring og automatisk av

Likt som den foregående kaffemaskinen, har også Gastroback en tidsfunksjon hvor du enkelt kan innstille klokkeslettet til når du vil ha en friskbrygget kaffe. Det er en favoritt blant langt de fleste kunder, som virkelig koser seg med denne bonusfunksjonen. Denne «best i test»-kaffemaskinen slår seg også automatisk av etter en dvaletid på 30 minutter.

LCD-skjerm for enklere håndtering

Hvorfor skal ikke kaffetraktere følge med i den teknologiske utvikling? Det har skaperne av denne kaffetrakteren med kvern også spurt seg selv. Det helt spesielle med denne kaffetrakteren, er nettopp dette displayet med touch-funksjon. Det gjør at du mye enklere kan innstille kaffetrakteren til det du vil. Displayet er langt mer intuitivt enn dreiehjul og knapper. Dette er virkelig kaffemaskinen med kvern for alle som setter pris på et enklere hverdagsliv!

LES OGSÅ: Test av kontinentalsenger – Finn den beste kontinentalsengen her

Anmeldelser og anbefalinger

3 stjerner av 5 mulige hos britiske Expertreviews.co.uk og anbefalt av den britiske avisen «The Evening Standard».


Det er ikke alltid så lett å finne frem til det produktet som passer deg best. Spesielt ikke når det florerer av «best i test»-artikler, da kan det være vanskelig å danne seg et overblikk. Er du på utkikk etter den helt perfekte kaffemaskinen med kvern? Vi guider deg igjennom markedet, så du kan se hvilke produkter som scorer høyest på best i test. Vi hjelper deg med å finne de beste kaffemaskinene med kvern, slik at du kan treffe det riktige valget for deg.

Norge elsker kaffe

Norge er et av de mest kaffedrikkende land i hele verden, ifølge Kaffe.no, hvor 67 % av befolkningen drikker kaffe hver eneste dag – som svarer til hele 13 millioner kopper kaffe om dagen. Noen liker kaffe brygget i en kaffetrakter til gjester kommer på besøk, og noen liker en ekte sterk espresso om morgenen. Nordmenn trenger en kraftig og hardfør kaffemaskin som kan prestere dag ut og dag inn.

Er kaffe egentlig sunt?

Om kaffe er sunt har blitt diskutert opp og ned av fagfolk gjennom tidene, noen mener det er bra for hjernen, mens andre mener det likefrem er godt for tennene. En ting er sikkert, kaffe har mange antioksidanter som er bra for kroppen vår – men man skal som med alt annet, ikke overdrive inntaket. Uansett om det er sunt eller ei elsker vi en rykende fersk kopp kaffe, i tide og utide, og det er ikke mye som slår en godt brygget kopp kaffe. Ofte er kaffe en positiv humørboost som kan vekke oss de gangene vi står opp med feil fot.

Mer plass på kjøkkenbenken

Flere og flere bestemmer seg for å fjerne kaffekvernen fra kjøkkenbenken, og heller gå for en alt-i-ett løsning. Det har nemlig kommet en kaffetrakter på markedet, som både kverner og brygger kaffen i en maskin. Det er mer lettvint å få ferskmalte bønner på denne måten, hvor du ikke behøver å kverne kaffen først – for så å gjøre klar til bryggingen. Disse kaffemaskinene gjør jobben for deg!
Setter du pris på ordentlig god kaffe? Kaffemaskiner med kvern lager bedre kaffe enn kaffetraktere med filter, ganske enkelt fordi kaffen er nymalt hver eneste gang du trakter en kanne. Mange har derfor gått til innkjøp av en kaffekvern, men denne krever mye plass og kan være slitsom å bruke. Med en kaffemaskin med kvern, slipper du å kjøpe to maskiner.

Hvad du skal velge når du leter etter kaffemaskin med kvern

Når det gjelder både kaffetraktere og espressomaskiner, er det et hav å velge imellom. Mange setter sin lit på at kaffemaskinen skal produsere en dampende, fersk kopp kaffe hver eneste dag. Det er viktig at den er pålitelig, brukervennlig, og lett å rengjøre – den er jo tross alt i bruk hver eneste dag. Man trenger ikke være barista for å lage en god kvalitetskopp med kaffe lenger, man trenger bare det riktige utstyret. Les med videre for å finne ut av hvilke kaffemaskiner med kvern som er de beste i test.

FAQ

Hvor ofte skal jeg rengjøre kaffetrakteren? 

Det er viktig å rengjøre kaffetrakteren ofte, slik at det ikke setter seg dårlig smak i kaffen – vi anbefaler alt fra hver uke til hver andre uke. Så fremt din kaffetrakter ikke har et automatisk rengjøringsprogram, er det en god ide å kjøpe et rensemiddel beregnet til kaffetraktere – som du enkelt kan kjøre gjennom kaffetrakteren for å rense den for skitt og kafferester.

Hvordan velger jeg riktig kaffemaskin med kvern? 

Det kan være vanskelig å sette seg inn i alle de forskjellige funksjonene en kaffemaskin eller espressomaskin har. Det viktigste er at du tar stilling til hva du trenger fra kaffemaskinen; drikker du kaffe alene, serverer du kaffe til gjester, hvor mye kapasitet skal trakteren ha – og selvfølgelig ditt rådighetsbeløp. 

Kan jeg også bruke formalt kaffe til en kaffemaskin med kvern?

Ja. Langt de fleste kaffemaskiner med kvern har et normalt svingbart filter som også fungerer til formalt kaffe.


Kilder

Leave A Reply